Hekwerk nummer 1

Hekwerk nummer 1

Traphekwerk

Hekwerk voor uw trap? Naast ons eigen gefabriceerde trappen levert BVATrappen ook trapaccessoires zoals Balustrades, leuningen en zo ook traphekken. Traphekjes zijn naast het veiligheidsaspect ook een manier om een trap meer uitstraling te geven. Pas de stijl van het traphekwerk aan zodat het aansluit bij uw interieur en/of woning.

Hekwerk nummer 2

Hekwerk nummer 2

Traphekken op maat

Traphek op maat nodig? BVATrappen levert traphekken op maat. Doordat wij in het bezit zijn van een professionele CNC zaagmachine welke elk onderdeel van de trap met grootste precisie machinaal fabriceert (Met uitzondering van gedraaide spijlen). Zo kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van de trap exact zo word geleverd of gemonteerd zoals u dat heeft besteld. Voor wij onze trapdelen leveren controleren we natuurlijk alle onderdelen grondig aan onze kwaliteitseisen.

Hekwerk nummer 3

Hekwerk nummer 3

Traphek bestellen

Wilt u een traphek bestellen? U kunt via het contactformulier al uw bestellingen en vragen kwijt. Waar nodig komen wij uw nieuwe trap inmeten en eventueel plaatsen. Wilt u liever u trap (onderdelen) zelf plaatsen? Geen probleem, BVATrappen levert ook “trap op maat” bouwpakketten.

Hekwerk nummer 4

Hekwerk nummer 4

Voorbeelden trap-hekken

Traphekken getoond op deze pagina zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. (Deze zijn te bestellen d.m.v bijstaand hekwerk nummer).
Trap-hekken zijn te bestellen naar eigen wens. Profiel bovenregel is 80 mm hoog bij 40 mm dik en de onder-regel 50 mm breed en 40 mm hoog. Voor vragen en bestellingen neem gerust vrijblijvend contact op met BVA trappen.

Hekwerk nummer 5

Hekwerk nummer 5

 

 

 

 

 

Hekwerk nummer 6

Hekwerk nummer 6

 

 

 

 

 

Hekwerk nummer 7

Hekwerk nummer 7

 

 

 

 

Hekwerk nummer 8

Hekwerk nummer 8

 

 

 

 

Hekwerk nummer 9

Hekwerk nummer 9

 

 

 

 

Hekwerk nummer 10

Hekwerk nummer 10

 

 

 

© 2018 by BVA Trappen